Skriv till Snickare Sala för förtroendeingivande snickare!

Skriv till Snickare Sala för förtroendeingivande snickare!

Välkommen att kontakta oss snickare som har ett samarbete ihop med Vitaly Bygg AB i Dalarna och Västmanland

Vi på Snickare Sala är mån om att skapa trygghet och förtroende till våra kunder under hela arbetsförloppet. Det gör vi främst genom bra kommunikation, kvalité och service från start till mål. Ledorden som Snickare Sala står för är - kvalité och noggrannhet. Det strävar vi efter att uppnå i alla tjänster som vi levererar.

Vi har attraktiva priser till privatpersoner och företag i Dalarna och Västmanlands län

Vår styrka som byggföretag är att skapa nöjda kunder genom smidig och tydlig kommunikation från planeringsstadiet till färdigt resultat. Våra kunder uppskattar våra fasta priser samt nöjd kund garanti. Varmt välkommen att kontakt oss via kontaktformuläret här på hemsidan för frågor och funderingar. 

Boka GRATIS platsbesök från en yrkeskunnande snickare

Vi på Snickare Sala erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfri rådgivning för att skräddarsy ditt kommande snickeriarbete.

Våra kundrecensioner på webben

E
Anlitade Vitaly Bygg för att taket behövde både höjas, isoleras samt beläggas med nya betong pannor. Eftersom huset höjdes lite så monterade dom även dit en ny panel. Vitaly lämnade en offert i väldigt bra prisnivå, och utförde jobbet helt inom tidsramen. Och var väldigt bra på att informera samt lyssna på dina önskemål och frågor, vilket gör att man som fastighetsägare får en bra och trevlig delaktighet. Kan varmt rekommendera Vitaly Bygg! Tack för ett bra och fint utfört arbete.
Erik Nilsson
J
Det är andra gången vi har anlitat Vitaly Bygg, denna gång bytte dom vårt tak och gjorde ett väldigt bra jobb vi är jättenöjda rekommenderas
John Nilsson
Å
Vitaly Bygg har målat om vårt fritidshus och renoverat fönster. Vi är jättenöjda. Snabb och bra kommunikation, väl utfört arbete, rätt tid och bra pris. Rekommenderas!
Åsa Ljungqvist Wihl