Kontakta oss på Vitaly Bygg AB

Kontakta oss på Vitaly Bygg AB

Är du i behov av någon av våra byggtjänster? Tveka inte att kontakta våra snickare i Sala - vi hjälper dig med allt från offertlämning till färdigt resultat.

Vi på Snickare Sala är mån om att skapa trygghet och förtroende till våra kunder under hela arbetsförloppet. Det gör vi främst genom kontinuerlig kommunikation, kvalitetsfokus och god kundservice från start till mål. De ledord som våra Snickare i Sala arbetar efter är kvalitet, noggrannhet och kundnöjdhet. Dessa applicerar vi på alla tjänster som vi erbjuder våra kunder.

Vi har attraktiva priser för byggtjänster till privatpersoner och företag i Dalarna och Västmanland

Vår styrka som byggföretag i Sala är att skapa nöjda kunder genom smidig och tydlig kommunikation från planeringsstadiet till färdigt resultat. Våra kunder uppskattar även våra fasta priser och generösa garantier. Varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, så hjälper vi dig att förverkliga dina projektdrömmar.

Telefonnummer

Kontor: 0226-196 00
Direkt: 076-249 07 11 / 076-248 53 38

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.