Vi erbjuder takomläggning i Sala till attraktiva priser

Om du har ett tak som är äldre än 30 år är det dags att utföra en takomläggning i Sala innan det sker en skada som leder till att taket börjar läcka in vatten och fukt. Vi kan erbjuda dig takomläggningar till konkurrenskraftiga priser.

Ett tak har normalt en livslängd på mellan 25-50 år beroende vilken typ av takbeklädnad man har, väder och vind och hur pass bra taket lades vid det föregående tillfället. Dock har takets tätskikt bara en livslängd på cirka 20-25 år och i samband med att man lägger nytt tätskikt brukar man oftast även lägga ny takbeklädnad. Om du har ett tegeltak kan du ibland använda tegelpannorna på nytt, efter att du har lagt ett nytt tätskikt, eftersom tegelpannor normalt har en livslängd på upp till 100 år. Om du vill få hjälp med att lägga nytt tak kan du kontakta oss. Vi erbjuder takomläggning i Sala till attraktiva priser.

 

Att utföra en takomläggning i Sala

När vi ska utföra en takomläggning i Sala behöver vi först komma ut till din fastighet för att inspektera taket och även se vilka förutsättningar som råder. Därefter lyssnar vi på dina önskemål och kan lämna råd och tips kring ditt nya tak. Slutligen kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din takomläggning. Efter att du accepterat offerten kan vi sedan bestämma en dag då arbetet ska påbörjas och vilken dag det ska vara klart.

 

Utförande av en takomläggning

På överenskommen dag kommer vi ut till din fastighet och river det gamla taket som slängs i en container för bortforsling till kommunens återvinningscentral. Därefter lägger vi ett nytt tätskikt, sätter läkt och slutligen lägger vi ditt nya tak. Efter att taket är lagt gör vi en besiktning tillsammans med dig som beställare så att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Slutligen så överlämnar vi garantiåtaganden för vårt arbete och skickar en faktura där vi redan har dragit av ROT-avdraget på 30 % av våra arbetskostnader.

 

Vi erbjuder fri rådgivning kring din takomläggning i Sala

Vitaly Bygg är ett byggföretag som kan erbjuda ett flertal olika tjänster som exempelvis nybyggnation, ombyggnad, renoveringar och takomläggning i Sala. Våra duktiga snickare i Sala har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi utför våra arbeten med stor noggrannhet och utifrån gällande branschregler. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din takomläggning i Sala. Du kan också använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt tak och lämna råd. 

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.