Vi hjälper er med renovering eller byte av fasad i Sala

Att renovera hemma eller byta fasad på sitt hus är ett arbete som inte är enkelt att utföra på egen hand, men med hjälp av ett byggföretag i Sala blir arbetet snabbt gjort. Vi på Vitaly Bygg har spetskompetens inom fasadbyte i Sala med många genomförda projekt sedan start.

Att renovera är tidskrävande och ingenting du som privatperson bör ge dig på att göra på egen hand. Det finns dessutom en del renoveringar du inte får lov att genomföra på egen hand. Du bör tänka på många saker för att din renovering ska bli hållbar och prisvärd, det gäller att inte tumma på kvaliteten på materialet eller arbetet som utförs. Vitaly Byggs snickare i Sala har gedigen kunskap inom flera typer av renovering och vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök för rådgivning inför ditt kommande projekt.

Högkvalitativa material från välkända leverantörer för ditt fasadbyte i Sala

Dessutom har vi alltid en tydlig kommunikation med dig från början till slut, så att du känner dig delaktig i arbetet. Vi erbjuder tydliga offerter med detaljerad information om kostnaderna och vi hjälper dig även att ansöka om ROT-avdrag i de fall det är aktuellt. Självklart gör vi upp en tidsplan som vi gör vårt bästa för att följa och för att du ska kunna planera vardagen väl.

Fasadbyte med erfarna snickare i Sala

Ett fasadbyte kan behövas med jämna mellanrum och hur det går till beror förstås på vilken typ av fasad det handlar om. En träfasad med skador bör omedelbart bytas för att förhindra större skador och problem med ditt hus. Vi har lång erfarenhet av fasadbyte och är alltid noggranna med vårt arbete. Vi finns i Sala med omnejd och vi har goda kunskaper om alla steg inom fasadrenovering. Självklart kan vi erbjuda referenser från tidigare arbeten vi utfört så att du kan känna dig trygg. Innan vi påbörar fasadbytet kommer vi gärna ut och tittar på din fasad och så att vi får en bra bild av arbetet som kommer krävas och vilka önskemål du som kund har.

Vi fixar också utomhusmålning om du är i behov av det och vi lämnar alltid ett fast pris på arbetet. På så sätt behöver du inte oroa dig över om din budget kommer att räcka. Dessutom erbjuder vi en nöjd kund-garanti på allt utfört arbete. Vi kan även hjälpa dig med takbyte vilket kan göras i samband med fasadbytet.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär

Du är välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och hembesök så att vi i lugn och ro kan planera din renovering eller ditt fasadbyte i Sala. Efter att du fyllt i formuläret kontaktar vi dig inom kort för att påbörja planeringen av ditt projekt. Du kan också kontakta oss för rådgivning och tips gällande en kommande renovering. Vi har fokus på Sala men vi utför byggtjänster i hela Dalarna och Västmanlands län. 

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.