Välkommen till Vitaly Bygg AB

Välkommen till Vitaly Bygg AB

Vi är ett erfaret Byggföretag i Sala som erbjuder smidiga och rättvist prissatta byggtjänster i Dalarna och Västmanland.

Vårt byggföretag i Sala fokuserar på byggtjänster för tak, fasad och altan till både företag och privatpersoner i Dalarna och Västmanland med omnejd. Sedan start år 2012 har vi lagt stort fokus på våra ledord: kvalitet och noggrannhet. Våra Snickare i Sala är även mycket måna om att våra kunder ska känna sig trygga och informerade under hela arbetsprocessen.

Att arbeta efter dessa principer har med tiden gett oss en mängd goda recensioner från nöjda kunder. Här är ett av över över 85 fina kundomdömen vi mottagit på Eniro som vi är otroligt stolta över: 

Hembygdsföreningen anlitade Vitaly för att lägga om ett tak på en kulturbyggnad. Väl genomfört arbete, noggranna och lätta att komma överens med. Lyhörda för våra spec önskemål. Varma rekommendationer från oss.
-Anita Forsgren

Vill du också anlita en professionell snickare i Sala och bli lika nöjd som Anita? För att enkelt komma i kontakt med oss på Vitaly Bygg, kan du använda vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi bistår alltid våra kunder med kostnadsfria platsbesök och attraktiva prisförslag, helt utan köpkrav!

Telefonnummer

Kontor: 0226-196 00
Direkt: 076-249 07 11 / 076-248 53 38


Tjänster på Snickare Sala

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Boka platsbesök