Altan

Altan

Letar du efter ett professionellt byggföretag i Sala som kan konstruera din nya altan eller uteplats? Då har du kommit helt rätt. Med oss på Vitaly Bygg AB kan du få hjälp med alla eller mindre delar av ditt byggprojekt - vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig bäst så att du får den altan eller uteplats som du alltid drömt om. 

Vi har fått snabb, prisvärd och mycket professionell hjälp med både trädäck framför och ommålning av hela vårt fritidshus.
-Jonas Förare (från Eniro)

Altanbygge är ett av de billigare sätten att lyfta gården på och ett fantastiskt vis att enkelt njuta av solen både dag- och kvällstid. Det finns en rad olika material och utformningar att välja mellan, men oavsett vilken lösning som du väljer är det viktigt att ta hänsyn till hållbarheten och underhållet av altanen. Våra snickare i Sala är professionella och agerar gärna bollplank när du funderar på att investera i en altan. Vi finns här för att besvara dina frågor och funderingar, samt få din altan på plats enligt dina önskemål. Kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi har alltid snabb och trevlig service.


Fler tjänster vi utför

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.