Altan

Altan

Letar du efter ett professionellt byggföretag i Sala som kan bygga din nya altan eller uteplats? Då har du kommit rätt. Här kan du få hjälp med alla eller mindre delar av ditt byggprojekt, så att du får den altan eller uteplats som du har drömt om. 

Vi har fått snabb, prisvärd och mycket professionell hjälp med både trädäck framför och ommålning av hela vårt fritidshus.
-Jonas Förare från Eniro

Altanbygge är ett utav de billigare sätten att lyfta gården på och ett fantastiskt vis att få njuta njuta av solen både dag och kvällstid. Det finns en rad olika material och design att välja mellan, men oavsett vilken design och lösning som du väljer är det viktigt att ta hänsyn till hållbarheten och underhållet av altanen. Vi snickare på Snickare Sala är professionella och agerar gärna bollplank. Vi finns här för att besvara dina frågor och funderingar, samt få din altan på plats enligt dina önskemål. Kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi har alltid snabb och trevlig service.

Boka GRATIS platsbesök från en yrkeskunnande snickare

Vi på Snickare Sala erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfri rådgivning för att skräddarsy ditt kommande snickeriarbete.