Fasad

Fasad

Ett fasadbyte i Sala kan behöva göras efter ett antal år, då fasaden börjar bli utnött av väder och vind och tappar sin lyster. Vi på Vitaly Bygg är en grupp noggranna och plikttrogna snickare i Sala som erbjuder fasadbyten åt företag och privatpersoner i Dalarna och Västmanland.

Vitaly Bygg bytte fasad på vår tvåvåningsvilla och gjorde mycket bra jobb! Blev jättebra och arbetet blev klart inom utsatt tid. Vi kan varmt rekommendera Vitaly Bygg!
-Tobias Brouneus (från Eniro)

Om du redan har upptäckt mindre skador på husets fasad bör du investera i ett fasadbyte för att förhindra mer omfattande skador. Vi på Vitaly Bygg hjälper dig att renovera din fastighets fasad och har god erfarenhet inom området. Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan för att få en gratis offert från oss för ditt fasadbyte i Sala. Vi har fasta och rättvisa priser för våra tjänster och lämnar alltid nöjd-kund-garanti på våra utförda arbeten.


Fler tjänster vi utför

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.