Tak

Tak

Att byta tak med trygghet, säkerhet och med nöjd kund garanti är något vi på Snickare Sala står för. Vi är ett kundfokuserat byggföretag som stolt producerar tak med kvalité. Vi vänder oss till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Sala med omnejd.

Anlitade Vitaly för omläggning av tak på sommarstugan. Vitaly kom med ett snudd på oslagbart pris och kunde utföra jobbet direkt. Mycket nöjd med både pris, kvalitet och bemötande. Kommer anlita dem igen, och rekommenderar varmt vidare denna firma. - Dennis Blom från Eniro

Vår byggfirma har ledorden kvalité och noggrannhet och det står vi för i varje projekt vi utför. För oss på Snickare Sala är det viktigt att du som kund ska känner dig trygg och säker genom hela takbytet, vi fokuserar därför på bra kommunikation från start till mål. Varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och platsbesök av ditt tak. Skriv in till oss via kontaktformuläret här på sidan.

Boka GRATIS platsbesök från en yrkeskunnande snickare

Vi på Snickare Sala erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfri rådgivning för att skräddarsy ditt kommande snickeriarbete.