Tak

Tak

Att byta tak med trygghet och säkerhet som prioritet, är något våra snickare i Sala står för. Vitaly Bygg är ett kundfokuserat byggföretag som stolt producerar tak av högsta kvalitet. Vi vänder oss till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Sala med omnejd.

Anlitade Vitaly för omläggning av tak på sommarstugan. Vitaly kom med ett snudd på oslagbart pris och kunde utföra jobbet direkt. Mycket nöjd med både pris, kvalitet och bemötande. Kommer anlita dem igen, och rekommenderar varmt vidare denna firma.
- Dennis Blom (från Eniro)

Vår byggfirma har ledorden kvalitet och noggrannhet och det står vi för i varje projekt vi utför. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker genom hela takbytet. Vi fokuserar därför på bra kommunikation från start till mål. Varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och platsbesök av ditt tak. Skriv in till oss via kontaktformuläret här på sidan.


Fler tjänster vi utför

Boka GRATIS platsbesök med en yrkeskunnig snickare i Sala

Vitaly Bygg AB har snickare i Sala som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar kostnadsfria platsbesök där vi ser över projektet i fråga. Vi kan då bistå er med rådgivning och offertlämning på plats.